Wednesday, June 21, 2006

Game on!


Åh, varför ska de göra det så spännande varje match? I och för sig hade vi ju - tack vare Paraguay - gått vidare även om vi förlorat mot engelsmännen. Men det hade inte varit lika roligt. Nu håller sig ju den 38-åriga sviten ett tag till!

Ruskigt drag på Nalen där de sänder matcherna i HDTV på storbildsskärm. Rekommenderar alla att gå dit och se resterande intressanta matcher. Men tänk på att komma i väldigt god tid (vid Sverige-match cirka 4 timmar innan, idag kom vi 3 timmar innan matchstart och fick de sista sittplatserna) om ni inte vill stå/sitta konstigt. Själv har jag nu ont i axlarna efter att ha suttit längst fram längst ut på ena kanten. :/

Tyskland blir svåra. Hemmaplan. Säkert oerhört publikstöd. Men även stor press på sig. Visst, svenskarna har ju också press på sig. Men inte som tyskarna. Sverige ligger ju dessutom före Tyskland på FIFA:s ordinarie rankinglista (inte för att jag tror den betyder så väldigt mycket, bollen är ju rund...). Vi får se om det blir en rolig eller tråkig midsommardag. 17:00 börjar matchen.

No comments: