Monday, November 27, 2006

God Jul C!


Nej... det är inte en äkta Chloé Paddington. Men den liknar "den äkta" väldigt mycket. Priset är den stora skillnaden! Min kostade 149 kr, "den äkta" omkring 10 000 kr. Färgen skiljer "förstås", men min är i verkligheten inte alls lika röd som den ser ut på bilden. Och min är inte äkta läder. Och sen hänger hänglåset för långt ner på väskan, på "den äkta" ligger det uppe vid dragkedjan, som ni ser om ni kollar på länken ovan.

3 comments:

Anonymous said...

Riktigt snygg var den iaf! Måste ju rent ut sagt vara ett kap för den summan. Sen kanske det finns en viss kvalitétsskillnad som du säger, men 9851kr.. njae :)

Anonymous said...

Klart vi ska dejta när du kommer hem i jul! Hör av dig när du är hemma! *kramkram*

C said...

Michael: Ja, kvaliteten var inget vidare. Det märkte jag idag när jag hade bråttom hemifrån (förstås då allting går snett, när man har en tid att passa). När jag låst dörren och skyndat mig till trapphuset gick ena handtaget sönder vid fästet... (Det var första gången jag använde väskan!) Så det var bara att kuta tillbaka och slänga ner allt jag skulle ha med mig i en annan väska och sen springa till t-banan... Kul kul! Så nu ska jag försöka nita ihop väskan, om jag hittar de resterande delarna, hann inte kolla om de låg i trapphuset imorse så jag ska göra det när jag vaknar. (För jag tänker inte göra det mitt i natten.) Annars blir det nog till att gå tillbaka till affären och reklamera.

Kusin: Japp, jag hör av mig. Det kan du lita på! :) *kramar*